IHOTAUDIT

Tämä verkkosivusto tarjoaa tietoa ja tukea psoriaasipotilaille ja heidän läheisilleen

Tavoitteenamme on tarjota psoriaasidiagnoosin saaneille ja heidän läheisilleen lyhyt katsaus siihen, minkälainen sairaus psoriaasi on, minkälaisia hoitovaihtoehtoja siihen on saatavilla ja minkälaista sairauden kanssa on elää.

Tietoa psoriaasista

Tietoa psoriaasista

Lue lisää psoriaasista ja sen eri muodoista sekä sairauden syistä ja toteamisesta

Lue lisää
Psoriaasin hoito

Psoriaasin hoito

Tällä hetkellä ei ole saatavilla lääkettä, joka parantaisi psoriaasin pysyvästi. Tarjolla on kuitenkin useita lääkehoitoja, jotka voivat lievittää oireita tehokkaasti.

Lue lisää
Elämää psoriaasin kanssa

Elämää psoriaasin kanssa

Elämä psoriaasin kanssa voi olla haastavaa, mutta tukea on saatavilla

Lue lisää
Usein esitettyjä kysymyksiä

Usein esitettyjä kysymyksiä

Vastauksia usein esitettyihin kysymyksiinVastauksia usein esitettyihin kysymyksiin

Lue lisää

Tämän sivuston tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia ohjeita.

UCB Logo

UCB Suomi:
UCB Pharma Oy Finland
Bertel Jungin aukio 5, 6. krs
02600 ESPOO
Puh. 09 2514 4221
ucb.finland@ucb.com

 

Muistathan, ettemme voi antaa yksittäisen potilaan hoitoon tai sairauteen liittyviä neuvoja. Potilaita kehotetaan ottamaan tällaisissa kysymyksissä yhteyttä hoitavaan lääkäriinsä. Jos havaitset haittavaikutuksia, kerro niistä lääkärille, apteekki- henkilökunnalle tai sairaanhoitajalle. Tämä koskee myös sellaisia mahdollisia haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu pakkausselosteessa. Voit ilmoittaa haittavaikutuksista myös suoraan (ks. yhteystiedot alla). Ilmoittamalla haittavaikutuksista voit auttaa saamaan enemmän tietoa lääkkeidemme turvallisuudesta. www-sivusto: https://fimea.fi Lääkealan turvallisuus - ja kehittämiskeskus Fimea. Lääkkeiden haittavaikutusrekisteri PL 55 00034 FIMEA Kaikkia henkilötietoja käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti, ja ne säilytetään luottamuksellisina.